sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Mutkumutku.

Pari päivää sitten julistin ainakin kahdelle taholle, että olen aivan ehdottomassa langanostolakossa. Mulla on lankaa aivan hurjat määrät ja ongelmana on lankojen säilytys. Niitä on siellä täällä joka paikassa laatikoissa ja pusseissa ja koreissa, Miehellä menee niihin hermot ja niin alkaa mennä kohta mullakin.

Ja sitten lähi-Prismassa oli haalistunen Sigurdin väristä Rose Mohairia 1,50e/kerä, joten.. Seli seli ja niinku mutku. Viime viikolla näin telkkarissa kivan mohair(?)hihattimen, jollaisen pystyisin itsekin ehkä tekemään ja uusin Novitan lehti oli juuri tullut ja siinä oli Rose Mohairista kivoja juttuja ja enhän minä osannut olla ostamatta muutamaa kerää. Väri on oikeasti aavistuksen tummempi kuin kuvassa. Jospa näistä saisin tehtyä hartioille jonkun lämmikkeen syysilloiksi. Mutta NYT en enää osta mitään. =)

6 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Hei!
Mutku, sitku, niiiiin...
Mutta ihanaa lankaa olet ostanut, ja nyt kun tiedät mitä niistä teet, niin onhan se ihan jees ;-D

Matleena kirjoitti...

Niinpä mutku, sitku! ;D Eikös se ole niin, että juuri kun on sanonut, ettei tee jotain, niin sitten sen heti tekeekin! ;D Pätee ainakin minulla. Lanka on kyllä muuten kauniin väristä!

Peppiina kirjoitti...

Halvat lankaostokset on kuin rahaa pistäisi pankkiin... :D

Rouva Nordman kirjoitti...

Tuo lanka on kyllä tosi suloisen näköistä, joten ymmärrän oikein hyvin, että olihan se nyt pakko ostaa!

navettakissa kirjoitti...

Ah, ihania tukikommentteja! :D Näinhän mäkin just ajattelin, että hyvä ostos, kyllä kannatti. =)

Satu kirjoitti...

Juujuu, just näin ja nythän sit ei enää tarvitse kun jo hankittu! Kannatti, oikeasti! Mua nyppii kun rahat loppu ja langat tarjoukses. Ei hyvä yhtälö. Ei. Niisk.