perjantai 3. huhtikuuta 2009

Harmittaa.

Anteeksi kaikille niille, jotka ovat odottaneet blogiini päivityksiä. Tai mistä minä tiedän, onko kukaan odottanut. Ehkä vain minua itseäni ärsyttää ja harmittaa, kun en ole tänne ehtinyt mitään kirjoitella. Juttuja olisi vaikka miten paljon, mutta olen ollut poissa kotoa ja muuten on aika mennyt muissa puuhissa kuin luovan kirjoitustyön äärellä.

Nytkään ei ole aikaa kuin piipahtaa tässä koneella, mutta pari asiaa haluan sanoa:

Kiitos Tanja, Muskatit tulivat perille! =) Sain Tanjalta peräti kolme kerää vaaleanpunaista Muskattia, josta kaavailin uutta laukkua pienelle tytölle tulipalossa tuhoutuneen tilalle. Nyt lanka riittää varmasti, kiitos! Sain lisäksi vielä kaksi bonuskerää Novitan Bambua, mustan ja valkoisen! Ihkua! =)

Vieläkin ihmettelen, kuinka maailmasta löytyy noin pyytetttömästi hyväntahtoisia ihmisiä. Sniif.. Kai se ihmisen ja ajatusten hyvyys on joltain muulta pois, kuten siltä idiootilta, joka otti asiakseen v*ttuilla Muori Menninkäisen blogissa niin antaumuksella, että Muori otti ja poisti koko bloginsa. Villaketun blogissakin oli joku vinkuja, joka koki tärkeäksi kommentoida jotain täysin asiaankuulumatonta. Hiton nillittäjät. Jos ei tykkää blogista, sen sisällöstä tai kirjoittajasta, pakkoko on lukea? Ei ymmärrä..

Toinen juttu on se, että kävin viime viikonloppuna Turussa ja haluan kiittää seuraavia ihmisiä:

- Muoria kaikkien ravitsemussääntöjen vastaisesta kahvittelusta ja upeista langoista
- Tessaa jälleen kerran onnistuneesta uudesta tukasta (mii rok!)
- kaikkia Matti-pipoisia virkistyshetkestä Apteekissa (kuva)
- älyn kalifeja Caribiasta ja verkkokalvoilleni syöpyneestä hellyyden hetkestä Haraldissa (kuva)
- nuorempaa Matti-pipoista hulisesta hiliateriasta ja pallotuolista (kuva ylhäällä - mulle kans!), sekä
- "isosiskoa" ja hänen perhettään Littoisissa kaikesta mahdollisesta. Mä en tälläkään kerralla saanut tuota sivun reunassa komeilevaa leijonanväristä kurrrnauta mahtumaan matkatavaroihin. Ensi kerralla isompi reppu... ;)

Kuvitan tätä juttua, jahka ehdin (mikä tapahtui 8.4.2009). Nyt on kiire siivota ja valmistella illallista. Miehen lapsuudenkaveri tulee meille yökylään ja sain paskanakin miettiä kolmen ruokalajin illallisen. Tosi kurjaa suunnitella ruokia ja tehdä ne... Niin ja vielä syödä! Ihan pahinta. Ajattelin alkuun tomaatti-mozzarella-salaattia ja valkosipulileipää ja pääruuaksi sisäfilepihvi, makeita uunisipuleita, savuchili-tomaattikastiketta ja risottoa. Jälkiruuaksi - jos vielä mahtuu - mutakakkua ja vaniljajäätelöä. Ja ehkä pieni lasillinen jotain hyvää makeaa. :)

3 kommenttia:

Heinäharava kirjoitti...

Kyllä täällä ainakin on odotettu uusia juttuja! Viimeksi eilen katselin kun ei ollut päivitystä, meinasin jo kysyä minne olet kadonnut! Et minnekään, jei!

Peppiina kirjoitti...

Kiva, että olet takaisin! Aika makoisen kuuloinen menu sulla taas tulossa.

navettakissa kirjoitti...

Heinis: Ihanaa, suhun voi aina luottaa. :) Mä oon kans joskus ravannu sun blogissa ja ootellu kieli pitkällä uutta juttua... Odottavan aika on niin pitkä!

Peppiina: Kivaa olla takaisin! Meillä on tietokone temppuillu ja arvaa onko ollu orpo olo olla ilman nettiä.. Eipä! Sapuskat onnistui loistavasti: alkupala vei kielen mennessään, liha suorastaan suli suuhun ja risotosta tuli ehkä parhainta ikinä! Mutta mutakakku epäonnistui. Maku loistava, rakenne aivan hanurista (mikä kuvaa tuotosta vähän turhankin kirjaimellisesti..). Mutta hyvin syötiin! :)