tiistai 17. helmikuuta 2009

Ompunvihreä Twister.


Suuren (ehkä kaks lukijaa) yleisöni pyynnöstä laitoin Twister-pipon ohjeen kaikkien kokeiltavaksi. Pitihän mun itsekin varmuustestata ohje ja tällainen mukava pikku pyöriäinen tuli. Pipolla on jo omistajakin, ihanaa!

Lanka Novita Polaris, puikot nro 8, aloitussilmukoita 69 (=13x5+4) ja puikoille jäi viimeisen kavennuskerroksen jälkeen 14 silmukkaa.

Ja sori taas. Mulla on silleen rikkinäinen kamera, että se ei osaa laittaa näihin kuviin värejä sellaisena kuin ne on oikeesti. Kuvaajassahan ei ole mitään vikaa, eihän? Todellinen väri on ehkä jotain noiden kahden väliltä.



8 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

On se kyllä tosi kivan näköinen pipomalli tuo Twister! Taidan kokeilla sitä vielä joskus toisenkin kerran, jahka tässä ehdin.
Ei se muuten ole kuvaajasta kiinni, jos ei väri tule oikein kuvaan. Jos se olisi, niin sinulla onnistuisi, kun ei minulla onnistu! Tai sitten toisin päin! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Tuo twister on ihan mahtavan näköinen. Kivaa, että myös paksummille langoille löytyy hyviä ohjeita.

Kikka kirjoitti...

tuohan on hieno pipo, kiitos et laitoit ohjeen ja väri on aivan hyvä voi valita mielensä mukaan haluaako vaaleamman vai tummemman version ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joo sietää kokeilla nyt kun "Imitaatio BB:n Tiinan piposta" on kokeiltu. Herkku väri, multa löytyis vihreetä Mamboa kerä...

navettakissa kirjoitti...

Kiitos kiitos kaikille kivoista kommenteista! =) Joku tossa kierteessä muakin kiehtoo.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Hyvän ohjeen kirjoitit, kyllä se toimi oikeakätisellekin kun vihdoinkin sain yhden loppuun asti tehtyä. ;)

navettakissa kirjoitti...

Hyvähyvähyvähyvähyvä! Ja onnea uudelle pipolle! =)

Keittiövaaka kirjoitti...

Oi, tämä on ihanan pirtsakka! Osaisinpa itsekin tehdä tuollaisia :)