keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Tupsukkaa.


Tällainen fipo putkahti puikoilta viime viikonloppuna: palmikkoa ja tupsu päähän. Lanka on viimevuotista Novitan Rustikaa, puikot kai kasit. Aivan ihana väri, voisin katsella sitä vaikka kuinka kauan! Mutta kun ei se vaan mun naamaan istu.. Tein viime talvena samasta langasta kaulurin, joka oli ihanan lämmin ja kätevä, mutta ei sitäkään tullut pidettyä. Annoin talvisen lämmikkeen goottihenkiselle kaverilleni, jolle väri sopi huomattavasti paremmin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan muhkean näköinen pipo. :)

Tupuna kirjoitti...

Muhkean lämpöisen näköinen, harmi ettei väri ole omasi.

Maria Kiiveri kirjoitti...

Moikka pitkästä aikaa:)
Ihania myssyjä olet taas väkertänyt:) Luin tuolta aiemmin, että joku oli varastanut sun pipoja, HYI! Eipä ole kivaa, mutta tälläinen tämä maailma välillä tuppaa olemaan..
Luin että meinaat laihdutuskuurille. Älä suotta:)
Naiset saa vuosien varella vähän pyöristyäkin.
Sitä paitsi hyvä ruoka on elämän suola!!
Mä olin joskus kokoa 34-36, nyt ollaan lepposasti M tai 38, mutta ei haittaa tahtia. Olen joskus painanut myös 75kg, (enkä ollut tuolloin raskaana).. Sekään ei haitannut, täytyy vaan suhtautua omaan kroppaansa ihailevasti niin se näyttää ihanalle, painoista viis:)
Hauskaa lauantaita:)

navettakissa kirjoitti...

Voi Maikki, sä oot kyllä yks tapaus.. :D Ihana kommentti, kiitos! Ja nyt itseäni ihailevin katsein vaateostoksille! =) (pakko hetkellisesti luopua Ei uusia vaatteita -periaatteesta, koska työhaastatteluun tuskin kannattaa mennä lököhousuissa ja yöpaidassa.. :))

navettakissa kirjoitti...

Tupuna: Onneksi ei mennyt nyhertäminen hukkaan, tää myssy löysi päänsä aika pian! =)