torstai 9. huhtikuuta 2009

Aina ei voi inspata.

Neulominen vähän takkuaa. Ja tietenkin takkuaa just nyt, kun ois vaikka kuinka paljon ihania materiaaleja! Ehkä syy on juuri siinä, ideoiden paljoudessa. Vähän niin kuin joskus bloggaamisen kanssa: niin paljon juttuja kerrottavana, että en osaa valita mitä kirjoittaisin. Ratkaisu: en kirjoita mitään. Olen kai sellainen kaikki tai ei mitään -ihminen.

Muutamia pipoja olen kuitenkin tehnyt, vaikkei niin ole superisti inspannutkaan.

Musta-pinkki Nuria seiskaveikasta. Myssyssä on rullareunus, koska halusin tähän jotain aiemmista Nuria-myssyistä poikkeavaa.









Turkoosi pitsipipo, lanka on pehmeää, vyötteetöntä yllätyslaatikon uumenista (Tanja tunnistanee?). Pitsimalli on omasta päästä (ensimmäinen OMA pitsimallini!), mutta se on niin yksinkertainen, että löytynee luultavasti kaikista käsityöaapisista ja Knitting For Dummies -kirjoista. En ole asiaa tarkistanut - haluan elää harhassani, että olen keksinyt jotain aivan uutta. =)



Mun oli pakko tehdä jotain tuosta vihreästä ja oih-niin-pehmoisesta, jota löytyi yllätyslaatikosta. Ruskea lanka on kirpparilta löydettyä, joten toisten jämillä mennään tässäkin.

Vihreää superpehmoista mulla on vielä n, 1,5 kerää ja Muorilta sitä löytyy kuulemma vielä muutama lisää. Haluaisin tehdä niistä itselleni jotain hartioita lämmittävää, kunhan vain löydän mallin, jota en voi mokata.

Pari muutakin fipoa mulla olis valmiina ja kuvattuna, mutta en saa kuvia koneelle. Tietokone on ollut niin pahasti kaatumatautinen, että sitä on hoidettu mm. poistamalla USB-portit käytöstä, enkä ole vielä keksinyt, kuinka saisin siirrettyä kuvia kamerasta kovalevylle ajatuksen voimalla. Ei liene kohtuuton haave saada usbit käyttöön jo lähipäivinä, sillä erään kirjan mukaan pääsiäisenä ovat jopa tuonelan portit avautuneet.

Hyvää pääsiäistä kaikille, rauhoittukaa ja nauttikaa auringosta ja pitkästä viikonlopusta!

10 kommenttia:

Paevi kirjoitti...

Tuo turkoosi pitsipipo on aivan ihana! Haluaisin juuri tuollaisen meidän neidille, hän kun tykkää pitää pipoja

navettakissa kirjoitti...

Voi ei! Kunpa olisin älynnyt pihdata tuota, olisin ilomielin tuon hänelle antanut! Nyt se ehti jo mennä.. Mutta pidän neidin mielessä, kun seuraavan kerran puikoilla on jotain kivaa tyttömäistä! =)

sukkaputki kirjoitti...

Ihania pipoja! Ellen vääris muista niin taisi lanka olla lanettia. Mukavaa Pääsiäistä sinulle! :)

noora kirjoitti...

Jälleen kerran aivan älyttömän hyvännäköisiä pipoja olet värkännyt! Toi vihreä tuo mieleeni yläasteen bilsan tunnit ja sieltä mun kasvikansiosta sellaisen kuin sormisammal.

Matleena kirjoitti...

Iloista pääsiäistä sinnekin! ;)

Peppiina kirjoitti...

Ihana vihreä pilvi! Suosikkini.
Mukavaa pääsiäistä!

Nna kirjoitti...

Kivoja pipoja jälleen. Minun suosikiksi nousi tuo turkoosi, siinä on kiva kuvio.

TiiQ kirjoitti...

Joo minäkin diggaan turkoosista, heti jäi harmittamaan kun et paljastanut mallin saloja suoralta kädeltä ;-). Vihreekin on tosi jees, tykkään tuosta väristä todella.

Rouva Nordman kirjoitti...

Toivottavasti sulla oli ihana pääsiäinen ja toivottavasti koneongelmat olisivat takana päin!

vihreä pipo on ihana! Miten joku on raaskinut myydä noin suloisen langan pois!?

navettakissa kirjoitti...

Jei, täällä on kauheesti kommentteja! Kiitos! =)

Noora: :D

TiiQ: Älä huoli, mun oma pääkin pihtasi mallia. Yritin tehdä uutta samanlaista, mutta yksinkertaisuudestaan huolimatta sain vuorokauden pähkiä, miten se meni.. Kannattaisko ehkä joskus kirjottaa ohjeita ylös? Näääh.... menis liian helpoks. ;)

Katilein: Koneongelmathan siis vasta alkoivat.. :/ Koneeseen iski sitkee atk-flunssa, operaattori sulki netin moneks päivää viruksen takia ja vasta tänään saatiin netti auki. Kiroan kaikki maailman viruskoodaajat nyt alinpaan sanonko mihin!!!

Mutta siis tuota vihreää lankaahan ei kukaan ole myynyt, vaan ANTOI pois. Mieti! Mä ihmettelin ihan samaa, se on niin pupupehmeää ja ihanan väristäkin!