perjantai 17. huhtikuuta 2009

Sitruunalaku, terveisiä T-kaupasta ja muita kirpparijalosteita.

Tässä on näitä, mitä en aiemmin saanut tälle meidän tautiselle koneelle, jossa oli kaatumataudin lisäksi niin paha pöpö, että vuoksi operaattorimme sulki nettiyhteyden ja tietysti pääsiäisen aikaan, jolloin pulju oli kiinni. No mutta nyt on kone putsattu noin sataan kertaan, nettiyhteys vaihdettu tuplasti nopeampaan ja voi kun kaikki toimiikin nyt liukkahasti! =)

Tää on ihan sitruunalakua! Langat on kirpparilta, vajaita akryylikeriä sekalaisten lankojen pussista. Materiaalina ei mitään ihkuinta neulottavaa, mutta ihan hauska, ohuehko myssy niistä tuli ja sainpahan vajaat kerät käytettyä.














Pitkän perjantain puhdetta: punaviiniä ja puikoilla aitoa 80-lukua.

Niin ainakin vyötteesä päättelin. Väritys on melko 70-lukulainen, hintalappu viittaa 80-lukuun, joten lanka lienee vuosikymmenten taitteesta...? Oli miten oli, tämä 100% akryyliä oleva ranskalainen Nicole-kerä on tullut T-kauppa Kotikulman hyllystä, käynyt jollain väliomistajalla, josta se päätyi kirpputorille ja sieltä minun käsiini. "Jo oli aikakin", se varmaan mietti, kun puikoille pääsi. Kaverikseen lanka sai niinikään kirpparilta peräisin olevaa harmaata mitälietä, koska pelkäsin, ettei punainen riitä loppuun saakka. Eikä ois riittänytkään. Melkoisen muhkea myssy, joka kaipaa kaverikseen kylmää kevättuulta.

Tämä on mun suosikki, tää on niiiiin aurinko! Nää on just sellaisia lankoja, joita en itse tulisi koskaan kaupasta ostaneeksi, mutta kirpparilla värit suorastaan huusivat nimeäni. Jos olisin Pelle Miljoona tai Mariska, haluaisin tämän itselleni.

Viimeisenä olis tällainen kirpputorilta ostetusta purkulangasta väsätty kauluri, johon harjoittelin mutterineulosta vai mikä sen nimi on. No sellainen pintaneule, mitä oon nähny putkisukissa. Jos ulkoillessa kaulalla ei ole kylmä, mutta viima ottaa korviin, irtokauluksen voi nostaa päähän pannaksi. (Tuunasin tolle päälle silmät, ettei se näyttäis niin munalta.)

3 kommenttia:

Satunkaa kirjoitti...

Hei! Eksyin tänne ja hyvin viihdyn! Aivan ihanan nami tuo sitruunalaku! Mun lempparilaku! Hauska! :)

navettakissa kirjoitti...

Niin on munkin! Ja myös jäätelönä, mitä Mies ei kertakaikkiaan voi ymmärtää. =)

Satu kirjoitti...

Haa! Siis jätskinä kans supernamia! :)