keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Naisten vaivoja salireissulla.

Eilen oli vetopäivä. Ylätaljassa siirsin tappia yhen alaspäin, ja hyvin meni eli irvistäen viimeset. Myös maastavetoon lisäsin painoja ja kädet kesti tosi hyvin. Olin siitä niin iloissani että tein ylimääräisen sarjan ja nyt on nahka rullalla vasemmasta kämmenestä. Mutta minä tyytyväinen. Hauikset tein samoilla tuskapainoilla kuin viimeks, mutta sain tehtyä 3 x 10, edellisellä kerralla jäi ysiin tai kasiin. Minä en taivu, en! =)

Ihan mukava salireissu siis, mutta totesin taas kerran, että kaksi asiaa haittaa välillä treeniä: TISSIT. Omat siis. Hitto mitkä turhakkeet, aina tiellä!

Teen mielelläni alataljasoutua ja vielä enemmän mielelläni tekisin sitä niin, että kyynärpää ja olkavarsi liukuu nätisti ja sulavasti kyljen vierestä. Mutta ei pysty kykeneen, tissit on tiellä. ARGH!! Miks ne ei voi töröttää vaan eteenpäin ja olla ulkosivuilta littee, miks niitten pitää levitä sivusuuntaankin, kysyy epätietoinen Espoosta. Joka kerta mietin, että tekniikka kusee tavalla tai toisella. Jos päätän, että en väistä tissejä, olkavarsi törmää tissiin, hankaa epämiellyttävästi, liike hidastuu ja on hankala viedä loppuun. Jos väistän (mitä tahtomattanikin teen), kyynärpäät harottaa sivuille ja näytän siltä kuin ois melonit kainaloissa.

Ens kerralla teippaan nää hiivatin hinkit jollain jeesusteipillä yhteen. Tai ehkä mä myyn nää huutonetissä? "Isot tissit halvalla. Rakel Liekin kehumat ja helpot tuunata. Katsastettu 9/08, luomumerkintä. Postikulut huutajalle, noutokin onnistuu."

2 kommenttia:

Heinäharava kirjoitti...

HUAHAHHAAA! Osta kivat ja tukevat rintsikat, sitten sulla on sivullepäin leviävät kangaspäälysteiset tissit! Hink hink. Tampereelta kyselee epätoivoinen, että mistä niitä tissejä saa? Näin ne tarpeet kohtaa, minä ostan tissit, varsinkin jos mukaan tulee Raakel liekin allekirjoittama todistus aitoudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tasan ei mene nallekarkit... :) Minäen tarviis sitten puolestani liivejäkään. Ilmastointiteippi ajas saman asian...näin viiden lapsen imettämisen jäläkeen. Tissit saa viskata vaikka olalle kuivamaan...ja kesällä niillä on hyvä lätkiä kärpäsiä ;)