tiistai 7. lokakuuta 2008

Ylläri!

Sain lauantaina viestin Mieheltä, joka oli viikonloppureissussa: "Mä löysin sulle tuliaisen! Se on ihan sun näköinen!". Epäilin, että saan lehmän tai possun, ja jännitti ihan kamalasti, että mitä saan, etenkin kun Mies sanoi tuliaista ojentaessaan, että "Oli ihan PAKKO ostaa tää".. Ja hihihiii, sain tällaisen! :D


Osui ja uppos, en meinaan lauantainakaan yksin pihviä paistellut, kaverina oli kohtuullinen espanjooli, Marqués de Valparaíso Roble. :) Silloin, kun viini sopii täydellisesti yhteen tunteella ja rakkaudella laitetun aterian kanssa, aaaaah ja oooh... ei ole mitään parempaa. Vaikka eipä silti, onhan sitä viiniä kiva maistella joskus sellaisenaankin. Olenkin sitä mieltä, että ei ole olemassa huonoa viiniä, vain väärä käyttöyhteys. Ja lähtökohtaisesti käyttöyhteys on aina hyvä, jos viinilasillisensa saa nauttia hyvässä seurassa - esim. itsekseen. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hihhiiii! Täydet poinkot Miehelle, sillä olen itsekin miettinyt ostavani kyseisen kyltin sulle. Olen sitä katsellessani monta kertaa nauranut, että tuo on just sulle tehty.