
Kirppispöydän huoltamiseen menee yllättävän paljon aikaa.. Mun tyyli on käydä kirppupöydälläni lähes joka päivä, järjestää pöytä ja viedä samalla muutama uusi tavara/vaate myyntiin ja pelata itseni kanssa "Mikä tavara puuttuu pöydästä?" -peliä. On meinaan ässäarpojen ostaminen jäänyt, kun joka päivä saa hiukan jännittää, onko jotain myyty! =) Oman pöydän jälkeen koluan muiden paikat ja katselen, josko löytäis jotain kivaa. Viimeksi kynttilänjalka (kuvassa) ja pieni, musta tarjotin, joka sekin meni kynttilänaluseksi.
Ai niin, me käytiin ns. "ilmaisella" risteilyllä, ts. rahaa meni niin penteleesti. :/ Mutta hytti oli luksusta, siinä oli ikkuna! Ei siitä tosin näkynyt muuta kuin pimeää ja päivällä ankea Tallinnan satama, mutta hei, IKKUNA hytissä.. Perisuomalaisista tavoista poiketen emme menneet buffettiin ahtamaan itseämme täyteen katkarapuja ja kehnoa viiniä, vaan pröystäiltiin oikein alakarttessa. Ja ah, että syötiinkin hyvin! Parasta oli jälkiruoka, Romanovin mansikat ja sen kanssa varmasti kaikki ey-standardit ylittävä määrä kermavaahtoa... aaaaaah! Musta tuntuu, että en ole IKINÄ syönyt niin hyviä mansikoita - tai ehkä kesästä on vain liian kauan aikaa.

3 kommenttia:
HUAHAHAHAHUAHAHAHHAHAAAAA! Nauroin niin että vesj valluu silimästä! Mä aloin heti kehittelemään sitä makua suussa, hmmmm...herrrrkullista!
Mä olen kerran käynyt kanssa laivalla syömässä alakartessa. Söin broilerin rintaa ja se oli aivan tajuttoman hyvää. Siinä oli vielä se luukin jäljellä ja se maistui ihan oikealle broilerille! Stockmannilta saa melkein yhtä hyvänlaatuista roiskua, eikä ne ole edes samaa eläintä mitä myydään kylmäaltaassa muovirasioissa.
Viini ja suklaa, siinä kaksi maailman parhaimpia keksintöjä.
Pitänee joskus kokeilla laivalla sitä alakertaa. Eipä kyllä tule turhan usein siellä käytyä. :)
Perseen makuisia konvehteja, siinäkö ratkaisu jokajouluiseen konvehtien ahmimiseen?! :D
Lähetä kommentti