perjantai 30. tammikuuta 2009

Hemmottelua.

Nainen tarvitsee hemmottelua. On ihanaa matkustaa ulkomaille nautiskelemaan lämmöstä ja ruuasta ja juomasta tai shoppailla joka viikko naisellisia turhuuksia ja kenkiä ja laukkuja tai käydä hierottavana tai mennä hemmoteltavaksi johonkin day spa -tyyppiseen rentoutuspaikkaan. Aaahh... mikä tahansa noista kelpais mulle todellakin!

Mutta minä hemmottelin itseäni viime viikonloppuna lähtemällä TURKUUN! =) Kävin moikkaamassa entisiä työkavereitani, hiplailin lankoja Piikkopirrassa ja Käsityö-Elisassa, olin yötä hyvän ystäväni luona: syötiin hyvää, nautiskeltiin kuohuvaa ja valkoviiniä, katseltiin elokuvia ja neulottiin. Täydellinen päivä ja ilta!

Seuraavana päivänä kävin luottokampaajallani, joka on suoranainen aarre! Tessa on siis aivan käsittämättömän hyvä, mii laik ö lot. Joka kerta lähden kampaajalta hymyillen ja kovin, kovin tyytyväisenä tulokseen, sillä Tessa saa hiuksista aina esille juuri minut ja minun tyylini! Aivan ihmeellistä. =) Paikka on siis Kampaamo Pop in, Maariankatu 6a, puh. (02) 232 1387, jos joku haluaa kokeilla! Ja tämä ei ole maksettu mainos vaan osastoa "Navettakissa suosittelee".

Päivä jatkui yhtä hauskasti kuin oli alkanutkin, sain olla salainen yllätysagentti toisten järjestämässä synttäriyllätysviikonlopussa! Lähetin juhlakaluille kryptisiä vihjeviestejä vieraasta numerosta (omastani siis), rentoutin heitä pubitunnelmassa ja johdatin majapaikkaan, jossa heitä odotti pullollinen kuohuvaista ja kirjalliset lisäohjeet iltaa varten. Hih!

Jätin pariskunnan ihmettelemään ohjeita ja hyppäsin bussiin, joka vei Turun liepeille ystäväni luokse. Hetken lököttelyn jälkeen lähdettiin koko perheen voimin luistelemaan! Mäkin sain luistimet lainaksi ja voi kun oli kivaa!! Oon luistellu viimeks joskus kouluaikoina, joten meno oli etenkin aluksi aika haparoivaa. Pystyssä pysyin, mutta mun sivujarrutus sai yleisön tikahtumaan nauruunsa! Okei, ehkä se ei ollut maailman vauhdikkain jarrutus, mutta sain luistimet sivuttain ja pysähdyin? =)

Illalla oli pakko aloittaa jotain mun uusista langoista (tunnustan, en tyytynyt lankakaupoissa vain hiplaamaan ...) ja siinä me sohvalla neulottiinkin pitkälle yöhön, kolmet puikot vaan heilui. Todella sosiaalista. Mutta oli se mun mielestä: oltiin ja tehtiin erikseen, mutta kuitenkin yhdessä. Sunnuntaina nautittiin hemmotteluherätys eli keikuttiin yöpaidoissa melkein koko päivä. Niin ja neulottiin. Ihanan lötköä olemista! Jäin vielä toiseksikin yöksi, koska A) mua ei päästetty pois, B) oli kivaa olla poissa kotoa ja c) en yhdessä päivässä saanut lainkaan tarpeekseni rapsutella kissoja ja katsella niiden touhuja. =) Kyllä mun on joskus saatava oma norski...

Ja tällaisia fipoja syntyi viikonlopun kästyökinkereillä:

Iso fiilis, iso myssy. =) Ensimmäisenä uusista langoista pääsi puikoille suklaanruskea Katia Pluma, josta syntyi tällainen jätti. Onneksi lanka on todella kevyttä, joten isosta koostaan huolimatta myssy tuntuu päässä ihan pumpulilta! Tukka ei litisty ja myssyn voi laittaa valumaan trendikkäästi niskaan. =)

Jämästä virkkasin kukan, joka on toistaiseksi kiinni hakaneulalla. Täytyy vielä miettiä tota kukkaa, se vaatii ehkä lisää volyymiä.. toisaalta tuo on aika hyvä noin... ja toisaalta...


Seuraavaksi oli ison ja pienemmän neulopuikkoseurani toiveesta kokeiltava tätä! Ja kyllä muakin kiinnosti, millaista pintaa langasta tulee! Lanka (Katia Studio) oli kivaa neulottavaa ja siitä tuli tällainen aivan älyttömän iso myssykkä! Tulee mieleen joku menninkäinen, hih. Myssy sopis ehkä sille samalle rastapäälle kuin jouluna tekemäni iso raitamyssy. =)

Puikot oli nro 8 pyöröt, mutta mulla olis saanu olla ainakin ysit tai jopa kympit, koska käsialani on aika tiukka ja myssystä tuli aika paksu. No, eipähän niin helposti tuule läpi. Lankaa tuohon meni melkein koko kerä.


Puna-musta myssy, josta en ihan tarkkaan tiennyt, millainen siitä tulee, mutta ihastuin lopputulokseen niin paljon, että otin myssyn omaan käyttöön. Tällä tavalla toteutettuja raitoja olen suunnitellut jo pitkään, nyt vasta sain toteutettua. Sanon tätä mallia Nuriaksi, koska siinä on "nurjia" raitoja. Lanka on tuttua ja turvallista seiskaveikkaa, puikot resorissa nro 3 ja sen jälkeen vaihdoin vissiin vitosiin.

Ei kommentteja: