perjantai 30. tammikuuta 2009

Musta Matti.

Tässä toinen tekemäni Matti.

Ja tähän kohtaan sananen Matin etymologiasta: ensimmäinen tällä mallilla tehty tummanharmaa pipo lähti Matille, joka on valokuvaaja, tämä musta lähti Matille, joka on merikapteeni. Voiko mallia siis muuksi edes nimetä? =) Kuten Päevi (savolaisena mä niin kuulen ja nään tuossa sen ään...) hokasi, meritähtihän tohon päälaelle muodostuu, joten tää on cousteau-hengessä jäänmurtajalla seilailevalle juuri passeli malli! =)

Lanka on 7 veljestä, puikot koko matkalta nro 4,5. Aika napakkaa neulosta, mutta saa ollakin, että on lämmin. Ei tällä mihinkään baaritiskeille mennä notkumaan, tämä päässä ollaan ulkona! Paitsi että saa tällä baarissakin olla, jos haluaa. Ja sit kun joku tulee kehumaan et ihana pipo sulla, saa sanoa, että niin onkin, mut ei läheskään yhtä ihana kuin sen tekijä.. ;) (no niin, kissa on hyvä ja tulee alas sieltä korkeuksistaan..)

Tää on kyllä mukava malli tehdä. Vielä en ole kokeillut, miltä kavennukset näyttäisivät suuremmalla silmukkamäärällä (tässäkin silmukoita 100), mutta ehkä ne suurinpiirtein mukavasti asettuisi esim. 110:lläkin ja 120:llä ne menis ihan samalla tavalla kuin satasellakin.

5 kommenttia:

Paevi kirjoitti...

Juu, siis just noinhan se mun 'nettinimi' oikeesti on, mutta kun niitä ä:n pilkkuja ei sähköpostiosoitteisiin saa :-( mutta muille savolaisillehan on siis aivan päivän selvää mikä se on.

Ja savolainen olen siis minäkin :-)

Anonyymi kirjoitti...

Matti näyttää komialta. Pääsi tuonne testattavien pipojen kansioon.

navettakissa kirjoitti...

Hih, mä olin 99,9% varma, että kirjoitusasua ei tarvitse korjata. Joten editoinpa tekstistä epävarmuuden pois. :)

Nna: Matti on jees. Ja komioita ne on luonnossakin - sekä pipot että miehet. :)

Anonyymi kirjoitti...

toi kävis hyvin mun ukko-kullalle =D Täytyy varmaan yrittää jotain vastaavaa eli ei onnistu sinnepäinkään. Mutta nyt mullakin on varapää, kiitos vinkistä ;D

Anonyymi kirjoitti...

Hieno pipo!
Kiitos ohjeesta! Eka Mattini valmistui tänään. Linkki vie suoraan pipon luo. :)