keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Black Chic(k).

Tässä vaihteeksi jotain valmista neulosta. Alunperin halusin tähän naisellisen kukkareunuksen, mutta blaah, kukat on niiiin last season.. (eli en jaksanut virkata kunnon hörhellyksiä) Ja oikeastaan minusta tästä tuli just hyvä näin. Yksinkertaista ja kaunistakin, jos ei liian läheltä tarkastele. :)

Myssy on sileää neuletta alusta loppuun 3,5 Addin pyöröillä ja kavennukset on omasta päästä. Reunuksen virkkasin, koska joustinneule näytti tylsältä. Lanka on ihanan pehmoista Hjertegarnin Blend Bamboota (70% bambua, 30% puuvillaa), jota kesällä ostin pari kerää kokeeksi Turusta Käsityö-Kaisasta, kun oli PAKKO. Mun piti vaan päästä neulomaan ja tekemään käsilläni jotain ajattelutyön ohella (gradua tehdessä vaivasinkin päätäni niin älyttömästi, heheh..). Oli aika ihanaa neuloa koko ajan vain oikeaa, ajattelematta juuri mitään.

Nimeksi tuli Black Chic(k) koska myssy on musta ja tyylikäs, ja istuu kuin pipo päähän saajalleen, joka on myös musta, tyylikäs ja 100 % tsiksi! :)



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, tuollaista mun nuorimmainen varmasti rakastaisi. Malli ja materiaali olisi hänelle mieleen. Villaa kun ei hänen hatuissa tms. saa olla yhtään...