torstai 18. syyskuuta 2008

Minttuaromi kalaöljykapselissa.

Kai nää pipanat on syötävä, kun kerran tuli ostettua. Mutta en voi mitään sille, että aina purkin nähdessäni mietin mintunmaun tarkoitusta.

Purkin kyljessä lukee annostusohjeen (3 päivässä ruokailun yhteydessä) ja tavanomaisen omega3-EPA-vitamiini-blaablaablaan lisäksi, että kapselit ovat mintunmakuisia. Siis HÄH? Kaikennäköistä geelipuikulaa on tullut vedettyä, mutta IKINÄ ei ole tullut vastaan MAUSTETTUA kapselia! Purkin kyljessä ei kerrota, että kapselit tulee niellä kokonaisena, ehkä kapseli purtaisiin tai imeskeltäisiin? Joku funktiohan sillä mintulla täytyy olla ja järkeenkäyvin on se, että sillä peitetään kalaöljyn aivan saakelin paha maku.

Kaiken järjen vastaisesti saattaa siis tulla mieleen purra kapseli rikki ja hyi helvetti!! Mies väitti, ettei se VOI maistua niin pahalle, hän on kalanmaksaöljyä syönyt koko ikänsä. Pakotin maistamaan yhden, ja kylläpähän ilme muuttui siinäkin naamassa. Nää on PAKKO niellä vaan, ei ole vaihtoehtoa.

Kuori on liivatetta, ei se maistu kertakaikkiaan millekään, miksi se pitää maustaa? Kuka edes ehtii miettimään makua, kun pötkö on jo mahassa?! Mä en vaan ymmärrä. Eri asia olisi, jos mintun maku olisi itse öljyssä. Tulisi edes mintunmakuisia jälkiröyhyjä eikä sellaisia kuin olis syöny viikon vanhan silakan suolia.

Ei kommentteja: